Weldra volgen er nog meer lekkere recepten
ZUIDERSE PASTA MET ZALM
Ingrediënten:
- De Keulenaer ® - pasta
- Champignons
- Kerstomaatjes
- Rucola
- Gerookte zalm
- Olijfolie
- Rode wijnazijn
- Peper
- (Verse) oregano
Bereiding:
Maak de champignons proper en snijd in grote stukken.
Doe ze in een kom en overgiet ze met rodewijnazijn en olijfolie en kruid met peper en zout. Laat een tiental minuten (mag ook langer) marineren.
Kook de De Keulenaer ® - pasta in 12 minuten gaar in water met een scheutje olijfolie.
Snijd de gerookte zalm in stukken.
Bak de gemarineerde champignons in een pan met olijfolie en voeg na een tijdje de gehalveerde kerstomaatjes toe.
Kruid met de (verse) oregano en eventueel nog een beetje peper.
Doe de gare pasta erbij en roer deze met de groenten onder elkaar.
Voeg de rucola toe en laat héél eventjes mee bakken.
Als laatste voeg je ook de gerookte zalm toe en meng je het geheel onder elkaar.
Haal de pan van het vuur, serveer en laat het smaken.